Wat betekenen de nieuwe privacyregels voor u?

AmbulanceZorg Limburg-Noord vindt het belangrijk dat de persoonlijke gegevens onze patiënten en van de bezoekers van deze website zorgvuldig worden behandeld en beveiligd. Wij houden ons in alle gevallen aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

Patiëntendossier
Van iedere patiënt bij AmbulanceZorg Limburg-Noord wordt een patiëntendossier bijgehouden. Hierin staan alle gegevens die betrekking hebben op uw behandeling. Dit dossier is eigendom van AmbulanceZorg Limburg-Noord. Wij vinden privacy erg belangrijk. Hulpverleners gaan vertrouwelijk met uw persoonlijke gegevens om. U hebt het recht op inzage in uw persoonsgegevens, die AmbulanceZorg Limburg-Noord van u verwerkt. U kunt ons verzoeken om een schriftelijk overzicht te verstrekken van uw persoonsgegevens die wij verwerken.

Cookies
Om de website van AmbulanceZorg Limburg-Noord goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord.

Vragen
Meer informatie over ons privacybeleid en over ons patiëntendossier vind u hier: Privacy patiëntendossierPrivacy
Hebt u naar aanleiding van deze informatie nog specifieke vragen of opmerkingen dan kunt u telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen. Kijk hier voor het verstrekken van persoonsgegevens.

Terug naar overzicht