Ambulance-RAP

Tijdens een drukbezochte Nieuwjaarsreceptie van AmbulanceZorg Limburg-Noord is de videoclip van een heuse ‘Ambulance-RAP’ in première gegaan! Twee ambulancehulpverleners hebben in hun vrije tijd samen een RAP gemaakt. Vanuit hun passie voor het vak belichten zij op een ludieke wijze allerlei facetten van het werk in de ambulancezorg zoals het verschil maken, hoogwaardige zorg verlenen, steeds weer in een andere situatie terecht komen en zelfstandig werken in een klein team. Hiermee willen ze uiting geven aan hun vakmanschap, maar ook vragen om respect en ruimte zodat hulpverleners goed hun werk kunnen doen.

AmbulanceZorg Limburg-Noord steunt haar professionals hierin en heeft besloten om bij deze RAP een videoclip op te nemen. Met als achterliggende gedachte om nieuwe medewerkers aan te trekken. De gehele gezondheidszorg kampt met personeelskrapte. De ambulancesector is daar geen uitzondering op. Om nu en in de toekomst goede ambulancezorg te kunnen bieden, blijft het belangrijk om goed opgeleide verpleegkundigen te werven.

Ben jij, of ken jij, een verpleegkundige die toe is aan een volgende carrière stap? Aarzel niet en kijk hier voor onze vacature: Ambulanceverpleegkundigen (ook als opleidingsplaats!)

Terug naar overzicht